Novi talas pozitivne energije!

Od vrha do zvezda, pa ponovo iz podruma, kreće nova odiseja svemirskih jahača na jedinstvenoj mreži radija širom Srbije ‪#‎PovratakRadija‬‪#‎MentalnoRazgibavanje‬

Za sve nas koji smo se uželeli britkog humora poznatog dvojca dobre vesti. Ove godine škola počinje 05.09. i budi spreman da utvrdiš gradivo!

​Osporavani, skidani, razdvajani i skoro pa zabranjivani, vraćaju se u velikom stilu!

I pored svega toga, našli su način da iz svega toga izađu jači, bolji i mentalno razgibaniji nego ikada. Za njih nema prepreka i zabrana, jer svoje postojanje duguju samo svom radu, trudu, zalaganju i vanvremenskom humoru i satiri. Ništa knjižica, ništa partija, ništa rođačka veza!

Oni su odličan primer da svako od nas, ukoliko dobro radi svoj posao i usto ga voli, nađe način da se njime i bavi. I to ovde, u Srbiji! Odličan primer svega onoga o čemu pišemo na ovim stranicama!

Zato želim da im u ime tima Motivacija.Weebly.com poželim povratak s onoga sveta! Puno sreće, radosti i svega onoga što će im trebati kako bi svoju ideju i svoju borbu nosili na svojim plećima još dugi niz godina, a na radost svih nas!

Momci samo napred, pokažite šta možete!

Categories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *