Druga godina

Za sve one koji prate Trikove prodaje, predhodnih par dana je bilo jako teško, pošto je sajt nestao sa svoje lokacije. Posle par dana pauze, uspeli smo da ga vratimo na svoje mesto. Nije neka misterija, nismo na vreme produžili pravo na domen.

To me je podsetilo da zapravo postoji već celu godinu. I ulazimo u drugu. Što je gotovo neverovatno za sajt ovog tipa i ovakve tematike.

Postojimo i nasatavićemo tako. Ima još puno toga da otkrijemo o prodaji, a i o nama samima. To je zapravo i pravi razlog ove nesvakidašnje avanture. Otkriti pravog sebe i raditi na samopoboljšanju. Svakodnevno.

Nije svaki naš potez dobar, niti smo mi potpuno ispravni, ali radimo na tome da postanemo bolji. Svakog dana radimo na nekom malom poboljšanju i na kraju postajemo bolja osoba. Svako od nas to mora da uradi, ako želimo da drustvo napreduje u celini.

Zato koristim šansu da svima kažem da nije bitno ko smo danas, već sta ćemo postati sutra.

Niti je naš put lak, niti je naša staza utabana, ali je to naš put i drugog puta nema.

Često je teško, nema rešenja, nema izlaza. Ali ako dovoljno veruješ u sebe i to što radiš na kraju će pronaći najbolji način i najbolje rešenje za sve što poželiš.

Tvoje je samo da poželiš.

Ja ti želim da uspeš. Neka 2018. bude godina uspeha za sve!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *