Објављено дана

Dan kao i svaki drugi

Kako je proletela ova nedelja. Ustao sam i shvatio – petak je. Taj dan za mene ima gotovo magijsko značenje. Označava završetak radne nedelje i početak vikenda.

Ipak, to ne treba da bude izgovor za loše poslovne rezultate. Kako već to očekuješ na ovim stranicama, iskoristi taj magijski momenat i napravi magiju. Zapravo, potrudi se da nastaviš magiju koju si stvarao cele nedelje u kontinuitetu.

Petak označava dan za planiranje sledeće nedelje. Kao po pravilu, svi ostavljaju odluke za ponedeljak ili utorak. Zato je najbolje da u petak zakazuješ sastanke sa klijentima. To nikako ne znači da ne treba imati sastanke petkom ili, ne daj Bože, da ne treba da prodaješ petkom.

Prosto verujem da zbog sveukupnog utiska, petkom odradiš izveštaje, ugovoriš sastanke, obiđeš par bitnih kupaca i glatko pređeš u vikend fazu.

Ne zaboravi, petak je potpuno isti dan kao i svi ostali u nedelji. Zato daj i danas svoj maksimum. Odradi ono što je do tebe. Moj stav  je da kada svakog dana daješ više više nego što se od tebe traži, na kraju dobiješ više nego što očekuješ.

Govorim to iz ličnog iskustva!