Објављено дана

Motivacija za moje novo ruho

Prošlu godinu smo uspeli da završimo sa 36500 pojedinačnih pregleda našeg sajta. To je preko 3000 pregleda mesečno. Od postojanja do tada bilo je preko 56500 pregleda. Sada smo na cifri od oko 86200 pregleda. To je bezmalo 30000 novih pregleda u toku 2015. godine.

ili nekih 6500 manje nego prošle godine. Iskreno, kako smo slabo objavljivali tekstove, rezultat nije loš. Opet, pad posećenosti je nešto što me ne čini srećnim.

Zato sam odlučio da se u sledećoj godini ozbiljnije posvetim pisanju, edukaciji sebe i drugih, poslu i privatnom biznisu. Jednostavno želim da se osamostalim i krenem svojim putem. Želim po ko zna koji put da dokažem sebi i drugima da nešto mogu.

Doneo sam odluku i siguran sam da će svemir učiniti sve da tu odluku sprovede u delo.

Za sada nemam potpunu ideju šta će to biti, ali go je cilj kojem ću se posvetiti u ovoj godini. Sopstveni biznis.

Pročitao sam da je Srbija jedna od zemalja gde je zabeležen skok u otvaranju sopstvenih firmi. I to me raduje. Ljudi polako shvataju zanačaj preduzetništava kao pokretača.

Zato svima koji misle da se naredne godine otisnu u preduzetničke vode želim puno sreće i uspeha.

Svima nama zajedno želim srećne Novogodišnje i Božićne praznike!

I piši nam o tome kako si počeo svoj biznis. Šta te je pokrenulo? Šta te čini različitim? Da li ti treba neka pomoć? Da li si spreman da pomogneš drugima da započnu sopstveni biznis?