Објављено дана

pon, feb 01, 2016

Danas je 01.02.2016.

Napominjem datum samo zato što mi je ovaj januar prošao najbrže u životu. Iako je tu poteškoća sa finansijama, čak sa te strane se i odužio, januar prođe.

Ako bi trebao da napravim retrospektivu rekao bih Nova godina, Božić, već februar.

Nije da nisam imao rezultata u januaru, ali nekako već pravim promet za februar. Jurim nove kupce sa starim artiklima i stare kupce sa novim artiklima. Ukapirao sam  da se svako bori za sebe. Svako grabi za svoj promet i za svoje kupce. Svako je samom sebi na prvom mestu.

To je prava borba. Momci iz mog tima su mi to plastično objasnili. Uzimaj sada dok ima i trpaj u kola. Kada ti posle bude trebalo neće biti.

Ogromna mudrost. Zapravo sam život. Ima uvek dovoljno za sve nas, ako ugrabiš svoj deo na vreme. I to je to. Tako pravi prodavci gledaju na stvar. Robe ima taman dovoljno i tačka. Tako je i sa bogatsvom, srećom i uspehom. Ima ga dovoljno, samo ga treba odmah ugrabiti. Nemaš šta čekati.

Primenom ove tehnike uspeo sam drastično da povećam svoje promete u zadnjih par dana. Ugrabio sam one najbolje, najprodavanije i najvrednije robe znatno više nego inače. Telefonom sam je raspodelio na svoje kupce i pritom ih nisam prepunio robom. Dobili su sezonsku robu po extra cenama, a ostalu robu dobiće kada dođem kod njih.

I tako stvari funkcionišu. Ja sam svoju sreću ugrabio. Nemoj da čekaš na svoju, ugrabiće ti je neko ispred nosa.