Објављено дана

PONAŠANJE

Picture

Ovo mi je nedeljni horoskop:

Posao – Mnogi predstavnici znaka biće u prilici da započnu posao sa strancima ili da pređu na novo, bolje radno mesto. Lavovi koji imaju privatni biznis, tokom ovog perioda neočekivano će uspeti da ugovore nove poslovne projekte koji će biti veoma značajni za neke buduće poslove, u smislu njihove afirmacije. Neki pripadnici znaka zaokupljeni su događajima u vezi doma i imovine.
Ljubav – Saturn, vladar vašeg sedmog polja, udružen s Venerom u sekstilnom Strelcu, ukazuje na novo poglavlje u emotivnoj vezi. Promena će biti burna, ali ne i suštinska.
Zdravlje – Dobro se osećate.

Pitanje je o promeni posla. Knjiga promena me savetuje ovako:

Ovaj heksagram je dobar iako poručuje –“ postoji rizik da tigru stanete na rep”.U stvari, tigar je simbol moći i možete se nehotice zameriti nekome ko je za vas veoma važan, i ko odlučuje o vama i vašoj karijeri. Ova kombinacija vam šalje poruku da budete maksimalno ljubazni i da poštujete svoje pretpostavljene, bilo na poslu ili u okviru porodice, svoje roditelje. Budite skromni i uskoro ćete naći dobrog partnera i na poslu u u ljubavi. Morate u sve ulaziti čista srca bez ikakvih kalkulacija, i situacija će se odvijati povoljno po vas. Ako ste žena, čuvajte se muškaraca, možete ih provocirati i možete imati sa njima neprilike. Nemojte računati isključivo na pomoć sudbine, računajte na sebe. Potrebno je da pravilno procenite svoje kapacitete. i da se ne zavaravate da možete više nego što je to slučaj, ali ne smete sebe ni da pocenjujete. Ovaj heksagram sadži elemnte vode i jezera i pod vlašću je brojeva 1 i 2. Pravci sveta koji vam odgovaraju su seveozapad i zapad a doba godine od septembra do novembra, što može značiti da osobe koje ste sreli u tom periodu dobri su saradnici. Ukoliko postoje neke s kojima nameravate da radite u tom periodu, takođe će vam odgovarati,ili ukoliko očekujete da se posao realizuje tada, ishod će biti povoljan po vas. Deo dana kada ste najuspešniji u donošenju odluka u vezi sa pitanjem koje ste postavili su od 8 do 11 sati uveče. Odnos muško – žensko je vrlo naglašen u ovoj kombinaciji i predstavlja borbu za prestiž ili govori o tome da partneri predstavljaju jedno drugom konkurenciju. Međutim, ne radi se o neprijateljstvu, nego o nadmudrivanju.

Koga poslušati? KO ĆE BITI U PRAVU?
​Videćemo za nekoliko dana.