Објављено дана

Premetačina

Toliko sam ovih dana bio obuzet idejom završavanja nove knjige i njenih korica, da sam potpuno zaboravio da promovišem knjigu koju sam napisao pre par meseci.

Prva knjiga koju sam napisao i objavio je „Trikovi prodaje“. Posle nje je usledila knjiga „Upravljanje sopstvenim vremenom“. Onda je trebala svetlost dana da ugleda knjiga „Trikovi prodaje II -Unapređene magijske veštine“, ali je u opštoj gunguli gurnuta u zapećak.

U prvi plan je izbila knjiga koja bi trebala da bude nezvanični treći deo „Trikova“. Kakva zbrka.

U svakom slučaju, sa četiri napisane i jednom u pripremi, mogu se smatrati piscem. Mislim piscem knjiga. Ne tamo nekog bloga, već pravih pravcatih knjiga. Sa jednom odštampanom i objavljenom imam i materijalni dokaz za to.

Nije loše za nekoga ko je dobar deo svega napisao po vozilima gradskog prevoza. Rekao bih, čak šta, to je pravi podvig. Ponekad mi se čini da ne mogu ni da razmišljam normalno u takvom okruženju. Pre neki dan sam hteo da se onesvestim od smrada i zagušljivosti. U stilu reklame popularne ovih dana:“Za mene je ekstremno pisanje, pisanje za radnim stolom!“

Rekao bih da za sve še hoćeš nađeš i mesto i vreme i način. Zato prestani da tražiš izgovore kako i zbog čega nešto ne možeš. Budi iskren i reci da nećeš. Tako je poštenije. Osim kada pogrešiš. Tada reci :“Izvini!“

Izvini što sam promovisao knjigu kad joj vreme nije!

??????????

Ispraviću to prvom sledećom prilikom.