Објављено дана

Veruj da možeš i moći ćeš!

Picture

Danas mi je novi kupac potvrdio prvu tonu materijala. Ne mogu opisati taj osećaj sreće i oduševljenja koji me je preplavio.

Verovao sam u sebe, marljivo i vredno radio i na kraju uspeo. Mada, možda je bolje reći na početku sam uspeo. Jer, cilj je da imam dosta kupaca koji će da vuku takve količine robe. 

Ipak, poenta ovog posta nije samoproklamovanje, već ideja da ukoliko ja mogu da uspe u prodaji, onda to može svako. Naravno, svako ko veruje u sebe, radi na sebi i radi sa kupcima.

Bitno je da i kada posumljaš u sebe, nađeš snage da kažeš JA TO MOGU! Svako može da odustane i da ne istera stvar do kraja. Retki su oni koji uspeju da, uprkos svemu, završe započetu stvar. Ja to znam. I zato verujem u sebe. Sumnjam, to je normalno, ali imam toliko razuma da verujem toliko dugo da na kraju uspem Neki bi rekli uporan, ali meni se više sviđa istrajan.

Izdržao sam sve neuspehe koje sam mogao i na kraju izašao kao pobednik. Pobedio sam onaj sopstveni osećaj da odustanem. Našao sam snagu u sebi da istrajem. Iako je izgledalo da ću da odustanem i počnem nešto novo, izgurao sam zacrtan cilj.

Nije loš trenutak da napomenem da ja imam svoje ciljeve napismeno! I spadam u samo 3% ljudi na čitavom svetu koji to rade. Takođe, ja ih ispisujem SVAKODNEVNO. Zato znam da sam uspeo da ostvarim svoj, jedan od mnogih, ciljeva.

Zato predlažem i tebi da napišeš te ciljeve na papir i svakodnevno potrošiš tih 3 do 6 minuta vremena kako bi ih napisao iznova!  Lakše ćeš da uspeš, ako to radiš. A ti, naravo, želiš da uspeš! Ne bi zalud trošio svoje vreme na ovim  stranama da nije tako?!

Zato veruj da možeš i moći ćeš!

I da, ništa ne radi prvi put. Većina stvari ne radi ni prvih 10 puta! Zato samo napred!

Nastavi da veruješ da možeš i moći ćeš!!!