Објављено дана

Nešto kao uspeh

Danas sam prodao. Očekivano, rekao bih. Fizički i psihički sam se spremao za to i na kraju sam uspeo.

Ovom prodajom sam malo poboljšao svoju poziciju. I dalje zaostajem na mesečnom planu, ali sam zato stigao kunulativni plan. Što bi se reklo, uhvatio sam tempo. Ostalo je još malo prostora da poentiram i završim mesec u velikom stilu.

Generalno, zadovoljan sam postignutim. Svestan sam da uvek može bolje, ali ovo je bilo iznad proseka. Bez obzira što možda ne stignem mesečni plan, prodao sam onoliko koliko je bilo realno da se proda. I tu nemam dilemu.

Čeka me velika borba i veliko zalaganje u avgustu, zbog odmora, ali polovina posla je već odrađena i ostaje samo realizacija. Sada sam siguran da ću uspeti u tome. Doneo sam odluku da uspem i uspeću. Sve će biti na mojoj strani i kockice će se složiti na pravi način.

Uspeo sam danas pozitivno da istrgijem i na berzi. Moram priznati da je to bio jedan od retkih slučajeva da sam ostvario profit. Uglavnom sam do sada samo gubio. Srećom, još uvek vežbam na demo nalogu i nije pravi novac u igri, tako da se realno ne uzbuđujem previše. Ipak, dobar je pokazatelj odlučnosti. 

Doneo sam odluku da ću uspeti i uspeo sam. Što savetujem i tebi.

Odluči šta tačno želiš. Kupi kartu unapred. Nauči na svakoj grešci što je moguće više i počni iz početka. Samo ovaj put uradi to kako treba.

Lično, puno sam radio i puno grešio. Svaki put kada sam nešto uradio na pogrešan način, bio sam za korak bliže da ga uradim na pravi. Svoje bitke sam vojevao sam i znam kako je. Onda sam potražio pomoć i ispeo za kraće vreme da uradim stvari ispravno. Onda sam počeo da čitam, idem na seminare, slušam audio programe i svakim novim saznanjem skraćivao sam vreme između rešenosti i uspeha.

Onda sam doneo odluku, ponovo. Odlučio sam da uspem u životu. Nikakva sila me neće sprečiti da to i uradim.

„Kada ide, pojačaj. Kada ne ide, pojačaj!!!“

„Uspeh nije destinacija, već unutrašnji osećaj!“