Објављено дана

Težak početak? Bolje je tako!

Kako sam već pisao, otpočeo sam jedno potpuno novo poglavlje u mom životu. Na početku, moram priznati, da se malo razlikuje od onoga sto sam očekivao. Ispalo je potpuno drugačije.

Opet, jedan mali deo mene želi da tako i ostane.

Kako to već biva sa promenama, istumbao mi se čitav život. Nešto novo, nešto staro i nešto pozajmljeno. Sve je isto, a opet potpuno drugačije. Fascinira me reakcija ljudi koji me prepoznaju iz nekih drugih poslova. Nisu zaboravili moju požrtvovanost za njih. Zato i żele da nastavimo međusobnu saradnju.

Znoj, krv i suze. Stotine odbijanja za jednu običnu ponudu. I desetine ponuda do jedne realizacije. To je prodaja. Srećom, ovog puta imam poslovnog partnera koji razume. Mora biti teško sada, da bi kasnije postalo lako. Zato je sada i najbitnije da dam sve od sebe. I dajem. Nisam ovoliko radio jedan dug vremenski period.

Sada sam motivisan više nego ikada. Željan sam dokazivanja. Iskustvo mi daje mudrost da stvari postavim na svoje mesto i brzo dođem do realizacije. „Zašto nam ne bi dali šansu?“ Magično pitanje za velike stvari. Ipak, ključno u svemu je da pitaš svakog na koga naiđeš. Nikada ne znaš šta i kada nekome treba.

Zato ne pretpostavljaj. Ne kalkuliši! Prosto uradi posao najbolje što možeš. To je uvek najiskrenije. A i plaćen si za to.

Mudrost se ne stiče pukim godinama, već situacijama iz kojih nešto naučiš i ljudima od kojih nešto naučiš!

Ako misliš da je početak težak, sedi i očajavaj i kraj će biti brz i lak.

Prestani da kopiraš trikove, počni da stvaraš magiju!