O nama

O nama

Dobro došli na internet prezentaciju Trikovi prodaje!  Šta reći o nama?

Ako tražiš od života više, moraš u životu i da pružiti više! 

Nema uzimanja bez davanja. Moraš osetiti zadovoljstvo u svemu što radiš. Jedino tako možeš spoznati svoju misiju. Kada pružiš 100%, to je dobro. Kada pružiš 90% znaš da je loše, iako ne mora da bude. Kada daš 120% sebe u nešto, uvek je osećaj vrhunski. Ako želiš da nađeš na ovim stranicama motivaciju, budi spreman na tešku i bespoštednu borbu. Samo taj nagon motiviše ka napred. Opstanak.

Dragan Jovanović

Posle višegodišnjeg planiranja, stalnog odricanja, prilagođavanja i nad sve mukotrpnog rada, dana 19.12.2016. (Na Svetog Nikolu) svetlost dana ugledala je stranica Trikoviprodaje.com

Ideja. Imaginacija. Realizacija!

Ona je logični nastavak rada njenog autora na uzdizanju prodajnih potencijala, motivaciji i veri u bolje sutra kako sadašnjih i budućih prodavaca, tako i svih onih koji veruju da jedino kroz lični razvoj i usavršavanje mogu očekivati uspeh i napredak u budućnosti.

Naša misija

Postojimo da pomažemo kompanijama i pojedincima da ostvare svoj puni potencijal. Vodimo se znanjem, iskustvom i dokazanom praksom ka boljim rezultatima i višim ciljevima.

Naša vizija

Spajanje ljudi, ideja i kompanija kroz međusobnu interakciju prožetu pozitivnom energijom. Kvalitetne ideje koje kroz kvalitetne kompanije ostvaruju kvalitetni ljudi, daje nam kvalitetnije društvo u celini.

Zato napred! Provedi ugodno vreme između redova. Neka trikovi postanu magija!

 

 

Iza brenda Trikovi prodaje stoji Estimate consulting konsultantska kuća koja je osnovana sa ciljem da objedini usluge potrebne svakoj kompaniji da se izdigne iznad osrednjosti i ostvari svoj potencijal. Bavi se konsalltingom, HR-om, edukacijom i ostalim veštinama iz oblasti prodaje, upravljanja i marketinga.