O nama

O nama

Dobro došli na internet prezentaciju Trikovi prodaje!  Šta reći o nama?

Ako tražiš od života više, moraš u životu i da pružiti više! 

Nema uzimanja bez davanja. Moraš osetiti zadovoljstvo u svemu što radiš. Jedino tako možeš spoznati svoju misiju. Kada pružiš 100%, to je dobro. Kada pružiš 90% znaš da je loše, iako ne mora da bude. Kada daš 120% sebe u nešto, uvek je osećaj vrhunski. Ako želiš da nađeš na ovim stranicama motivaciju, budi spreman na tešku i bespoštednu borbu. Samo taj nagon motiviše ka napred. Opstanak.

Dragan Jovanović

Posle višegodišnjeg planiranja, stalnog odricanja, prilagođavanja i nad sve mukotrpnog rada, dana 19.12.2016. (Na Svetog Nikolu) svetlost dana ugledala je stranica Trikoviprodaje.com

Ideja. Imaginacija. Realizacija!

Ona je logični nastavak rada njenog autora na uzdizanju prodajnih potencijala, motivaciji i veri u bolje sutra kako sadašnjih i budućih prodavaca, tako i svih onih koji veruju da jedino kroz lični razvoj i usavršavanje mogu očekivati uspeh i napredak u budućnosti.

Naša misija

Postojimo da pomažemo kompanijama i pojedincima da ostvare svoj puni potencijal. Vodimo se znanjem, iskustvom i dokazanom praksom ka boljim rezultatima i višim ciljevima.

Naša vizija

Spajanje ljudi, ideja i kompanija kroz međusobnu interakciju prožetu pozitivnom energijom. Kvalitetne ideje koje kroz kvalitetne kompanije ostvaruju kvalitetni ljudi, daje nam kvalitetnije društvo u celini.

Zato napred! Provedi ugodno vreme između redova. Neka trikovi postanu magija!

 

O nama, O nama, Trikovi prodaje

 

Iza brenda Trikovi prodaje stoji Estimate consulting konsultantska kuća koja je osnovana sa ciljem da objedini usluge potrebne svakoj kompaniji da se izdigne iznad osrednjosti i ostvari svoj potencijal. Bavi se konsalltingom, HR-om, edukacijom i ostalim veštinama iz oblasti prodaje, upravljanja i marketinga.

O nama, O nama, Trikovi prodaje