Објављено дана Оставите коментар

Kako napraviti višestruki izvor prihoda?

Vikend je. Vreme odmora. Ja sam odmorio i sada idem dalje. Postavio sam ispred sebe zadatak o kome sam već pisao. Želja mi je da postavim višestruke izvore prihoda. Na taj način ću postaviti temelje potpune finansijske slobode.

Koliko god da dobro barataš novcem i imaš plan za bjegovo trošenje, uvek se pojavi neki nepredviđeni trošak. To je jedino moguće izbeći nepredviđebim izvorima prihoda.

Ja radim, imam svoju agenciju, dva bloga, objavljenu knjigu o prodaji i skoro da sam postigao ideju o višestrukom izvoru prihoda. Sada ostaje samo da pojačam. Treba se izangažovati na svim nivoima i postaviti stvari da idu same od sebe, bez potrebe za nadzorom.

Došao sam ba nekoliko dobrih ideja kome želim da pokrenem u sledećih par meseci. Pisaći o tome kada završim, jer znam da se svaki plan izjalovi kada kreneš da pričaš o tome pre nego li krene da se ostvaruje.

Imam želju, volju, motivaciju i znam šta treba uraditi. Ipak, nemam vremena da to i pokrenem. Nedan od problema je što ja to ne mogu izvesti tabletom ili telefonom, a za računar nemam vremena. Bukvalno mu i ne prilazim više.

Zato želim da metodom “Švajcarski sir“ pronađem džepove vremena u toku dana i svoju zamisao sprovedem u delo.

Jrdnostavno je tokiko da i školarac može da izvede.

Ostanite na stranama, trikovi prodaje će te učiniti bogatim!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *