Објављено дана

Ničim izazvani utorak

Vrlo često pišem o ponedeljku i njegovoj važnosti za prodaju kao motoru za celu nedelju. Zbog toga, ispada da, ostali dani dobijaju manje pažnje. To nikako ne znači da su manje važni od ponedeljka.

Iz tog razloga danas pišem o utorku. Kako to biva koincidencijom, danas je utorak.

U većini kompanija ovo je prvi stvarni radni dan, zato što je ponedeljak rezervisan za sastanke prodajnih odeljenja.

Neki smatraju da su dani u nedelji dobili imena po planetama, odnosno po bogovima koji su nazvani po nebeskim telima, zbog čega neka drevna učenja, kao i astrolozi i spiritualisti veruju da svaki dan ima svoju simboliku, da je predodređen za određene poslove ili dešavanja, ali i da ima svoju „boju“.

Utorak je „crveni“ dan Marsa kada smo posebno aktivni, borbeni i energični. Dobar je za unapred dogovorene poslove, važne sastanke i biznis. Utorkom obavezno obucite nešto crveno jer će to pojačati energiju i rasplamsati strasti.

Značenje za ostale dane možeš pogledati ovde!

Nekako bih se složio sa ovom definicijom utorka, jer sam svestan da je meni utorak najproduktivniji dan u nedelji. Ponedeljkom još uvek sređujem utiske sa vikenda i trudim se da uđem u ritam. Utorak je glavni dan. Tada mi je energija na najvišem nivou, kalibriran sam i fokusiran na svoje rezultate.

Čak mi je i horoskop utorkom posebno naklonjen:

Lav

Otvara vam se šansa da započnete nešto novo što će vam se višestruko isplatiti. Budite brzi jer ceo posao bi mogao da izmakne, naročito ako u to upletete još nekog. Ne mešajte interes i prijateljstvo da ne biste ostali razočarani.

Horoskop za ostale dane možeš pogledati OVDE!

Ipak, moram da napomenem da za vrhunske prodavce i one koji to žele da postanu, nije bitno koji je dan. Bitno je da ugovaraš sastanke, prezentuješ proizvod i zaključuješ prodaje. Pogotovu ovo poslednje.