Објављено дана

Nova vizija

Ostalo je još samo par dana ove, 2017. godine. Bilo je tu svega i svačega, ali generalno nije bila loša godina.

Toliko toga sam promenio u životu da je teško sve pobrojati. Nekako mi se čini da je bilo više onih lepih trenutaka, momenata za pamćenje.

Poznat sam po tome da volim da istumbam svoj život. I napravim takve promene da se i sam uplašim od svega. Ali ne želim da budem prosečan, to svako može. Ja težim da budem ostvaren i ispunjen.

Težim da ostavrim svoje ciljeve i ostavim nešto iza sebe budućim generacijama. Da im prenesem svoje iskustvo i olakšam život koliko god mogu.

Skoro sam počeo novi, 15. posao i presrećan sam zbog toga. Ne dozvoljavam da me išta spreči u ostvarivanju svojih snova. Nakupilo se tu iskustva i poznanstava i sada izgleda da sve leže na svoje mesto. Teško je. Svaki početak je težak, pogotovu kada polovina stvari ne zavisi od tebe. A sve okolnosti su protiv.

Ipak, ja plivam u celoj priči. Uspeo sam da napravim nešto za ovo kratko vreme. Premašio sam sopstvena očekivanja, ali nisam potpuno zadovoljan. Sa ove pozicije mi izgleda da sam mogao da odigram pametnije.

U svakom slučaju, ima puno mesta za napredak. To je nešto čime ću se baviti u novoj godini. Već sam upao u mašinu, ali mislim da još uvek ima mesta i vremena da se stvari postave na pravo mesto i da se na pravi način rade.

To je moj cilj, moja misija. I potpuno joj se posvećujem. A ti?

Da li si otkrio svoju misiju?