Објављено дана

Sreća je navika. Navikni se da budeš srećan.

Neko vreme nisam ništa pisao. Jednostavno nisam imao šta da kažem. Ništa pametno mi se nije dešavalo. Januar. Hladno. Jedva i da ima nekog posla.

Trudim se. Dajem i više od maksimuma, ali nešto ne ide u željenom pravcu.

Zato nisam ni pisao. Nisam želeo da svojim nezadovoljstvom inficiram i druge. Nisam želeo da širim lošu energiju.

Zato sada pišem. Želim da podelim dobru energiju sa tobom. Želim da se osećaš lepo. Želim da uspeš u svojoj nameri. Želim da pobediš. Kakva kod da je igra, teškoća, nevolja ili prepreka, želim ti da je uspešno premostiš.

Misli su stvaraoci naše realnosti. Zato želim da širim samo pozitivne misli oko sebe u etar. Dosta je bilo loših i negativnih stvari. Vreme je da se konačno pokreneš i napraviš prelomni korak u svom životu. Želim da želiš uspeh i želim da ostvariš uspeh. Kako god ga ti video i zamišljao. Želim da budeš uspešan. Oseti priliv pozitivne energije kroz ljubav i uspi u svojim nastojanjima.

Prestani da psuješ, da se pravdaš, da jadikuješ, kritikuješ. Prestani. To neće doneti boljitak koji želiš. Ispuni svoj život vedrinom i srećom. Počni da misliš da si srećan. Onada počni da veruješ u to. Na kraju se ponašaj poput srećnih ljudi. I bićeš srećan. Istinski srećan.

I osmehuj se. Smej se i izrazi zahvalnost za sve one male stvari koje imaš oko sebe, a ne stižeš da uživaš u njima. Pronađi prsohvat vremena u danu i uradi ono što voliš. I voli sebe i voli druge. Pusti ljubav u svoj svst. I osmehuj se. Zarazi sve ljude koje znaš smehom i pozitivnim mislima. Obasjaj sivilo koje te okružuje jarkim svetlom nade, uspeha i ljubavi. Budi popodnevno sunce koje se strpljivo probija kroz oblake.

Sreća je navika. Budi srećan,  navikni se na to.