Објављено дана Оставите коментар

Trikovi prodaje: Prvi korak!

, Trikovi prodaje: Prvi korak!, Trikovi prodaje

Spreman sam.

Konačno sam počeo da radim na ostvarenju svojih zacrtanih ciljeva. Ni sam ne znam zašto to do sada nisam već završio. Verovatno mogu da smislim 1001 razlog, ali to mi nije cilj. Cilj mi je da pokażem da svako može da ostvari svoje ciljeve. Potrebno je odrediti cilj koji želiš da ostvariš.

Razradi taj cilj. Razumi šta morašda uradiš prvo, a šta možeš i kasnije. Napravi plan delovanja, kako bi mogao da pratiš njegovu realizaciju.

​Svaki veliki cilj može da se ostvari, ukoliko se podeli u više manjih celina. Ništa nije nemoguće ostvariti! Naravno, vreme je presudan faktor u svemu tome, ali svako je gospodar svog vremena. Zato neko može brže dosegnuti svoj cilj, dok drugima treba više vremena.

Puno vremena sam izgubio na prosto odlaganje onoga što je trebalo uraditi ko zna od kada. U svakom slučaju bolje ikada nego nikada.

Danas sam uspeo da uradim prvi korak za koji mi je trebalo 4 sata vremena! Odlagao sam taj korak skoro tri godine, pravdajući se kako nemam vremena. Četiri sata? Ma hajde, sam sam sebi smešan. Neverovatno! Neka se svako od nas zapita na kom je putu i koliko radi za samog sebe ako nema 4 sata u tri godine da napravi prvi korak ka ostvarenju svojih životnih ciljeva.

Ja sada mogu slobodno da kažem da svi mi glumimo zauzetost, prikrivajući tako sopstvenu lenjost. I nadamo se da niko to neće ni primetiti. Mi na prvom mestu.

Zato sam sada siguran da uspešni ljudi, nisu uspešni bez razloga. Oni uvek nađu vremena za svoje ciljeve. Mi ostali, takođe, radimo na ostvarenju NJIHOVIH ciljeva. Umesto da uzgajamo šargarepe i uživamo u njima, mi ih jurimo i jurimo i nikda ih ne stignemo. Zato što smo dovoljno glupi da drugi ljudi zarađuju na našoj pameti. Zato što smo poverovali da nismo dovoljno dobri, da nismo dovoljno bogati ili dovoljno šta god!

Potrebno je samo malo volje i želje. Malo znanja i uloženog vremena i malo inata da pokažemo svima kako možemo! Svako od nas pojedinaca je stvoren po Božijem liku. Svi mi smo stvoreni za velika dela. Zašto ih ne postižemo? Zašto smo zaglavili tu gde smo?

Vreme je da preuzmemo svoj život u svoje ruke i uradimo nešto korisno sa njim. Najteže je načiniti prvi korak. Zapravo, najteže je doneti jasnu i nepokolebljivu odluku da ćeš napraviti taj korak napred. Kada jasno i nepokolebljivo odlučiš šta je to što želiš, čitav kosmos će se saviti kako bi ti pomogao da ostvariš svoje snove.

Odluči šta tačno želiš.
Saznaj šta je sve potrebno da uradiš kako bi ostvario svoj cilj. I budi spreman da platiš punu cenu i to unapred!
Kreni u svoj bolji život!

Malo odricanje danas, doneće velike plodove sutradan!

​Zašto još uvek gledaš u ekran?


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *